qui som datarisc

Protegim el Desenvolupament del seu Negoci.

El continu desenvolupament de les tecnologies de la informació i la tendència creixent a la globalització impel·len les empreses a prendre mesures que protegeixin els seus sistemes d'informació. La seguretat es converteix per tant, en un factor clau que afecta directament la imatge que l'empresa transmet als seus clients, proveïdors i inversors en termes d’eficiència, productivitat i sobretot, confiança.

El nostre equip d’especialistes en seguretat gestionarà els riscos associats al seu negoci lliurant recomanacions, realitzant projectes, establint polítiques i procediments. Un ampli espectre de serveis i solucions que abasten camps com l’anàlisi de la seguretat de la seva xarxa, la implementació de polítiques de seguretat i de la norma ISO 27000, el desenvolupament de plans de contingència i de continuïtat de negoci, la confecció d'informes pericials en matèria de seguretat informàtica, l'adequació de la seva empresa a la LOPD i la LSSI, o un programa “a la carta” de gestió de riscos, perfectament orientat a les seves necessitats.

Sovint els sistemes més sofisticats fracassen en no comptar amb el factor humà. Data Risc li ofereix un equip d’especialistes en seguretat i amb àmplia experiència en l’anàlisi i gestió de riscos tecnològics, i com a factor diferencial, un equip que sabrà comprendre, protegir i motivar el desenvolupament de la seva empresa.

avís legal | contacte